SUNNY SANI Luxury Villas

logo-sanniΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

SUNNY  SANI

 Τα τελευταία χρόνια η περιοχή που βρίσκεται κτισμένο το συγκρότημα, παρουσιάζει μεγάλη οικιστική και τουριστική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες, από ιδιώτες οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και δεν φείδονται των εξόδων προκειμένου να εξασφαλίσουν την διαβίωση που επιθυμούν.

Πόλοι έλξης της συγκεκριμένης περιοχής για το προαναφερθέν target group πελατών  αποτελούν, η ύπαρξη του μοναδικής ομορφιάς φυσικού τοπίου το οποίο συνδυάζει τη θάλασσα με το πευκοδάσος, η μαρίνα στάθμευσης σκαφών και γιότ στο λιμανάκι της Σάνης, η ύπαρξη του θεάτρου στο λόφο της Σάνης όπου λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι το διεθνούς φήμης ’’Sani Festival’’ φιλοξενώντας καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης και βεληνεκούς, αρχαίο Θέατρο Σίβηρης και Φιλίππων καθώς και η δρομολογημένη κατασκευή γηπέδου γκολφ διεθνών προδιαγραφών  το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το εν λόγω συγκρότημα κατοικιών.

Οι κατοικίες απέχουν ελάχιστα από τη Θεσσαλονίκη (70 Km από το κέντρο της πόλης και 65 Km από το αεροδρόμιο Μακεδονία), 15 Km από τα Νέα Μουδανιά (κέντρο υγείας, αγορά, λιμάνι) και έχει εύκολη πρόσβαση σε αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς (Άγιον Όρος, Μετέωρα, ιαματικά λουτρά Αγ. Παρασκευής, Λαγκαδά & Πόζαρ, Σπήλαιο Πετραλώνων & Αλιστράτης, αρχαιολογικοί χώροι Βεργίνας & Δίον,  Καζίνο κ.λ.π.)

Όλες οι κατοικίες έχουν διαμορφωμένους ιδιωτικούς κήπους με αυτόματο πότισμα, διαδρόμους, μεγάλες βεράντες, ατομική πισίνα από οπλισμένο σκυρόδεμα, θέσεις στάθμευσης, ατομικό βόθρο, τζάκι από μαντέμι, εγκατάσταση ατομικής θέρμανσης στον υπόγειο χώρο ή σε εξωτερικές αποθήκες (για τις οικίες που δεν έχουν υπόγειο κατασκευάστηκαν αποθήκες 5-10 τ.μ.), μπάρμπεκιου με πέτρα στενάρι, καμπίνα με στήλες υδρομασάζ, ιταλικά πλακίδια-είδη υγιεινής κρεμαστά, εντοιχισμένα καζανάκια, μαρμάρινες σκάλες, έπιπλα κουζίνας με ηλεκτρικές συσκευές (μάτια, φούρνος, αποροφητήρας, πλυντήριο πιάτων πλήρως εντοιχισμένα), εγκατάσταση συναγερμού, θέρμανσης και κλιματισμού, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με εξωτερική επένδυση αλουμινίου, εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου (alumil) μοναδικής αισθητικής polydrox πλατινέ με ρολά αλουμινίου και σίτες, τζάμια ασφαλείας τρίπλεξ, εσωτερικά και εξωτερικά κάγκελα inox, φεγγίτη στον επάνω ανοιχτό χώρο, κεραία με δορυφορικό πιάτο. Εξωτερικά οι κατοικίες επενδύθηκαν με πέτρα στενάρι, σκοτίες.

Έχει  δημιουργηθεί μια εξαιρετική επιχείρηση boutique hotel, για ενοικίαση των κατοικιών τους θερινούς μήνες και υπό προϋποθέσεις (ιαματικός, θρησκευτικός, θεματικός τουρισμός) και τους χειμερινούς. Η μονάδα  διαθέτει 77 κλίνες, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας με στόχο την εδραίωση στον τουριστικό χάρτη για πελάτες υψηλών προδιαγραφών.

Εγγυημένα έσοδα – Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε συνολικά έντεκα (11) νεόδμητες κατοικίες σε 2 οικόπεδα των 4.033τ.μ.το καθένα.  Ενδεικτικά η τυπική διάρθρωση μιας από τις κατοικίες είναι η παρακάτω:

  • 60,00 τ.μ. υπόγειο
  • 65,20 τ.μ. ισόγειο με σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, w.c..
  • 56,30 τ.μ. όροφος με τρία δωμάτια, μπάνιο.
  • sanny-villas-topografiko

    sanny-villas-topografiko-2